top of page

Marubo, uw referentie in antieke bouwmaterialen in Harelbeke (West-Vlaanderen)

Unieke sfeermakers

Marubo heeft maar liefst 20 jaar ervaring in het vak. Wat begon als een passie voor oude materialen, groeide uit tot een gerenommeerd en volwaardig bedrijf met een showroom van meer dan 4.000 vierkante meter.

Als experts in rustieke bouwmaterialen staan wij erop om zelf op zoek te gaan naar alles wat authentiek en uniek is: oude schouwen, oude vloeren, oude stenen (Beerse stenen, Paepestenen, klampstenen, afbraakstenen, recuperatiestenen) en oude pannen (Bourgondische tegelpannen, rode Boomse dakpannen en blauwe Boomse dakpannen).

Die oude bouwmaterialen herstellen wij in hun waarde en transformeren we tot karaktervolle sfeermakers in uw woning. Woont u landelijk, rustiek, of modern met een excentrieke toets? Samen vinden wij de perfecte keuze. Wat u bij ons vindt, vindt u nergens!

Verfijnde plaatsing

Het is mogelijk dat wij zelf uw openhaard en vloeren voor binnen of buiten (zoals Engelse zandsteen) plaatsen. Wij werken samen met de beste vakmannen. Bent u op zoek naar referenties van gespecialiseerde aannemers, die met zorg en kunde met onze authentieke materialen omgaan? Wij staan u met raad en daad bij. Ook het transporteren van rustieke bouwmaterialen naar het buitenland is mogelijk. Wij schuimen heel België, Frankrijk en Engeland af, op zoek naar unieke stukken. U kunt ons ook zelf contacteren wanneer u oude bouwmaterialen wenst te verkopen. U bent van waar dan ook (Harelbeke, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, de rest van Vlaanderen en ver daarbuiten) altijd welkom op ons fantastische erfgoed.

UW EXPERT IN BOUWMATERIALEN, OUDE VLOEREN EN OUDE STENEN

bottom of page